INSPIRATION

Bli inspirerad

Med Autenticos färger kan du måla det mesta. Med en spektakulär färgpalett och flera suveräna kompletterande produkter som t.ex. antik- och metallvaxer, glasyr, hårdvaxoljor, betongspackel, krackeleringsmedium såsom Craquelure, Crackle Glaze, Terrapieno och bladmetall ges utrymme för ett kreativt skapande på alla nivåer. Produkterna håller mycket hög kvalitet och vänder sig till den professionella målaren och konstnären lika väl som till hemmafixaren och hobbymålaren. 

AUTENTICO TILLVERKAR ÄKTA KRIT OCH KALKFÄRGER

- Det är ingen emulsion / "vanlig snickerifärg" där man tillsatt krita/kalk...
- Det är inte heller en "chalk paint" baserad på bariumsulfat/China clay (ett billigare fyllnadsmedel)...
- Färgerna innehåller inte PVA lim eller andra syntetiska bindemedel...

Autenticos färger är vattenbaserade och fria från onödiga lösningsmedel och andra skadliga tillsatser. Alla pigment som används är vattenlösliga, miljövänliga och helt fria från VOC. Deras färger är godkända enligt EU direktiv 2004/42/CE, d.v.s de har mycket låga halter VOC. Venice Lime Paint är så gott som helt VOC fri och är ett av de mest miljövänliga alternativen som finns.

Kritfärgerna Vintage, Velvet och Versante är EN71 märkta och därmed godkända till alla typer av barnprodukter som t.ex barnmöbler och leksaker. Den totala mängden upptäckta och analyserade substanser i deras färger uppnår mindre än 10% av den tillåtna mängden, vilket är mycket lite.

ÖPPETTIDER

Torsdag 12-18
Fredag 12-18
Lördag: 10-14

Ni hittar oss på Bankgatan 10 i Svedala centrum.
Karta och vägbeskrivning här

OM OSS

Vi har specialiserat oss på att återbruka möbler genom att måla dem med kritfärg. Du får en unik möbel som är handmålad.

Hos oss finner man också heminredning, antikviteter och kuriosa. Försäljning av kritfärg, vax, penslar m.m från Autentico.

Stacks Image p202_n60

Välkommen in till oss!

YouTube
Facebook
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Twitter
500px
Google+
Behance
Blogger
DeviantArt
Flickr
Google
MySpace
Slack
Snapchat
Tumblr
Vimeo
WhatsApp
Kontakta oss
Maila denna sidan
Skriv ut denna sidan
RSS Feed
© 2017 En Grafiker